Seznam alergenů

Alergeny, které mohou obsahovat jídla vařená v naší kuchyni.

1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z nich

8. Skořápkové plody a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno so2

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

Novinky

AGRA Český ráj a.s.

Všeň 124
512 65 Všeň
601 380 967
mail@agraceskyraj.cz
Vytvořeno službou Webnode